Saturday 7 November 2009

Nipiluu och elefantfoten (onsdag)

Slut på den dagen. Och vilken lugn dag sedan! Under frukostrundan inne i filuren fanns i restaurangen ca. 5 barn vilket är VÄLDIGT lite. Rundan gick fortare än normalt, vilket iofs inte är något riktigt negativt precis... Efter frukostrundan var det dags för playtime, ansiktsmålning och L&B story på finska - hade två hela finska ungar o lyssna idag...vilket egentligen var helt bra, eftersom de är de ända finska barnen på hotellet för tillfället, om man inte räknar med en familj från typ Malax som naturligtvis talar dialekt så spottet yr :) känns ju nästan som hemma ;) Efter storyn var min dag så gott som över, så satt och pynjade med lite ett och annat, var på nätet, läste lite, åt en glass på hotellets räkning och låg på stranden tills det var dags för middag... Sedan snabbt möte med teamet och lite bollande med idéer och sen tillbaka ut på internet :) Tack P för en skön pratstund! ;)

Nu är jag hemma med en uppblåst fot - myggorna attackerade i natt ännu mer min högra fot, så vristen ser nästan ut som en tennisboll, och liknar helt enkelt en elefantfot. Aldrig nånsin har den varit så svullen! Andra foten är nästan normal, förutom myggbettet under foten... :) För övrigt undrar vi med C vad det är för små bett man får över bakbenen och armarna, små små röda prickar som nästan ser ut som utslag... undrar hur man skall bota dem, kan ju omöjligen smörja in hela benen i hydrokortizon...! Hoppas krämporna lättar tills imorn. Imorn nämligen kvällmarknad i Bang Tao, så dit vill jag verkligen, måste helt enkelt hitta ett par flipflops som är bekväma att gå i - med elefantfoten får jag knappt några skor på...! auch.

Var ikväll efter byket från the laundry man, jeez vad de använder blekningsmedel...! stackars kläder säger jag bara, men det är så otroligt behändigt att lämna in kläderna för tvätt (speciellt uniformen som säkert skulle tåla att bli tvättad i 150° och klorid) - lämna in dem på morgonen och hämta bort dem på kvällen eller nästa morgon, nytvättade, strukna och dessutom för ett struntpris. I nytvättade kläder väntar jag nu på att L ska komma hit en sväng och se på film, finns int så mycket annat att göra här om kvällarna...om inte man vill gör sällskap till thailändarna i grannkorridoren som under sina lediga dagar påbörjar öldrickandet kl. 9 på morgonen och slutar vid soluppgång tidigt nästa morgon typ. :)

No comments:

Post a Comment