Thursday 12 November 2009

AfterBeach och team dinner :)

Hade vår ena lediga dag igår (onsdag), men tyvärr denna gång så var det bara en halv dag. Låg på stranden och i vattnet under förmiddagen och klockan tre på eftermiddagen träffades vi alla, dvs. vårt och grannresortens team, i fitnessalen för att planera kommande AfterBeach aktiviteten. I ca. fyra timmar satt vi och sjöng sånger, hittade på rörelser till dem och funderade över hur man kunde knyta in instrument i sångerna. Helt kul i sig, men det blev nog lite väl småpetigt vilket gjorde att det kändes lite stelt...

Efter planeringen bjöds vi dock på middag på Tom Yam Goong, en mysig restaurang på stranden som står på pelare helt vid strandkanten. God mat och för en gångs skull åt vi även efterrätt, fritterad ananas med glass, mums! :) Var faktist en riktigt kul kväll, fick lära känna andra teamet som verkade supernajs - där finns även en finne med, men hon e 40+, så vet inte om vi har så mycket gemensamt ;) Skall dock troligen med henne och några andra finska guider på några utflykter, eftersom vi tydligen får testa dem för en liten slant, kan vara bra o veta vad gasterna kan gora under sin semester, bra o veta vad man talar om :)

Men nu börjar i varje fall en ny dag. Egentligen borde jag ha börjat först 14.00 idag, men V ligger hemma i sängen med magbesvär så fick komma in på moronen som vanligt 9.30 och gå lite maskotwalk. Kommer att bli en lång dag, so let’s get started! :)

Edit 18.45:

Nähä, blev inte så lång arbetsdag sist och slutligen, fick sluta redan 16.30 så d va bra :)
Största delen av dagen har gått åt till att fixa lite prototyper på nya smycken som vi ska börja pyssla med dom lite äldre tjejerna... vi har planerat ihop en ny aktivitet för dom unga, först är tjejerna skilt för sig och fixar sig fina med lite nagellack o smink, fixar håren o pysslar lite smycken, och killarna skilt för sig, fixar kanske lite tatueringar åt sig med tatueringspennor och spelar lite videospel. Sen träffar dom varann på beach party på stranden, tänkte fixa lite fint med faklor o musik :) så idag har jag fixat prototyper på telefonsmycken och nyckelband, imorn ska kanske armbandet fixas :) int så illa dvs, faktist skitkul!!

Annars så hade vi play & splash med småbarnen i pisspoolen och V drog lite crazy watergames och vattenpolo :) ganska så normal dag med ganska få barn faktist. Efter att jag slutat för dagen, åkte jag en sväng till Lotus för att köpa lite nödvändigheter, shampo, nagellacksborttagningsmedel, elektrolyter o annat smått o gott. Sen middag (Satay Gai mmm :P) och ikväll möjligen o se på showen, det är grannresortens showteam som drar igång idag...men ordentlig nattsömn kommer att behövas så få se om vi orkar, tänkte nämligen dra in till Patong imorn kväll för att shakea lite ass ;)

No comments:

Post a Comment