Tuesday 3 November 2009

Måndag - Day off!

Åh, vilken perfekt dag alltså! Efter gårdagens tripp till Beer Garden passade det perfekt med en sovmorgon, och för första gången vaknade jag inte ens under natten! Vaknade i tid för vår 10.00 meeting med L & C, solen sken från en nästan molnfri himmel och vi siktade styret mot Surin Beach, som är nästa strand söder om Bang Tao. Tog inte ens länge att cykla dit, trots att snälla snälla Lisa var tvungen att skjutsa mig hela vägen dit och tillbaka p.g.a. punkteringen. Så duktig och snäll är hon! Anyways, åt frukost vid stranden och lade oss sedan ner för att steka lite fläsk i hettan - och vattnet sen! Vackert turkost hav med fint sandbotten och dessutom otroligt varmt. Största tiden av dagen spenderade vi definitivt i vattnet, eftersom svetten började rinna om man var på land mer än 5 min :) skönt skönt skönt! Åt en glass och god lunch, och chillade helt allmänt bara, verkligen en avkopplande dag :) På väg tillbaka träffade vi på en väldigt konstig hund, såg ut som en korsning mellan nån terrier och en hyena...så sådana djur lever här... ;)

Ikväll tänkte vi dra till marknaden i Bang Tao, som ligger precis vid tesco, öppet varje måndag och torsdag :) ska se om man hittar nåt kul, ett par flip-flops definitivt så man har nåt att arbeta i...! Och så ska vi väl smaka på banana pancakes, lär vara väldigt goda här :)


Edit 22.10:
Blev ingen tripp till marknaden ikväll - började störtregna, igen, så vi blev tvungna att vänta ut ovädret... Typ 19.45 startade L med mig bakpå cykeln mot hotellet för att äta middag - och guuuud vad det var gott! Thailändskt stående bord med alla härligheter, inte minst efterrätter och frukter, mums! Fick även smaka på banana pancakes, goda var dom, men tydligen inte lika goda som man kan få på marknaden :)

No comments:

Post a Comment