Tuesday 27 October 2009

Day 2

Så har man känt av jet laggen oxå. Kort natt. Somnade för kanske 30min kring 22, vakna o kunde int somna om. Kändes som om de va nyår här i går kväll, raketer skjöts till höger o vänster... ska bli intressant om det händer varje kväll, eller var de bara för att välkomna mig? ;) anyways, så titta på lite serier på datorn o somnade kanske kring 03, väckning 7.30...fast vakna nog redan efter 6 då solen börja skina ute o fråglarna sjunga. Ingen tassig vy att vakna upp till!

Dagen ser ut att bli molnfri och solig, ska bli intressant och se hur kroppen orkar i fullt solsken o fukt. Läste igår i receptionen att de lovat 31° tills idag, inte så dåligt :)
På agendan för idag står främst att följa med J som har liknande arbetsuppgifter som jag, se hur saker och ting görs och hur procedurerna ser ut. J kommer i slutet av veckan att flytta över till den nyöppnade partner-resorten, so after that we’ll see... Fick annars igår hör att alla vi skand-arbetstagare på vårt resort har samma lediga dagar, onsdagar och lördagar - dvs. i morn första lediga dagen!! ...men nu solkräm på och ut för att re-unite med min fina blåa cykel! Hit me up culture shock!

No comments:

Post a Comment